Asunnon täydellinen remontti

Tämä oli minulle unelmien suunnittelukohde! Kyseessä on upea ja valoisa 2-kerroksinen asunto, johon tehtiin mittava pintaremontti. Asunnon tyyli on Skandinaavinen jossa mausteena on ripaus boheemia tunnelmaa.

 

Olohuoneen seesteinen ja rento tunnelma.

 

Asunnon alkuperäinen tammiparketti oli hyvässä kunnossa mutta kovin kellastunut, joten se hiottiin ja lakattiin valkosävyisellä lakalla. Seiniin valittiin kauniit harmaat sävyt.

Kaunis kierreportaikko maalattiin mattamustaksi ja on nyt tilan katseenvangitsija.

Arabian kauniit valaisimet ja laatoitettu seinä luovat rauhallisen tunnelman. Keittiö on Kvikin mallistosta.

Suunnittelemani metalliset suihkukaapin ovet ja suuret harmaan laatat luovat tilaan industriaalisen ilmeen kylpyhuone/kodinhoitohuoneeseen.

Pojan huone. Leijona pehmoeläin oli inspiraatio tämän tilan väritykseen. Asiakkaani oli suunnittelu vaiheessa vähän epävarma tästä farkun sinisestä seinästä, mutta on todella tyytyväinen lopputulokseen.

Rakastuin tähän Pierre Frey Gong tapettiin – kullan ja hopean sävyt, boheemi kuosi –täydellinen tähän tilaan. Laatikosto Kvikin mallistosta.

Asuntoon tarvittiin yksi huone lisää, joka toimii tv- ja vierashuoneena. Suunnittelin tilaan lasiovet tuomaan huoneeseen luonnon valoa olohuoneesta.