Asunnon täydellinen remontti

Tämä oli minulle unelmien suunnittelukohde! Kyseessä on upea ja valoisa 2-kerroksinen asunto, johon tehtiin mittava pintaremontti. Asunnon tyyli on Skandinaavinen jossa mausteena on ripaus boheemia ja industriaali tunnelmaa.

This interior design project was such a fantastic job. It is a beautiful and bright 2-story apartment that underwent a significant renovation. The design style I created for this is Scandinavian, with a touch of bohemian and industrial atmosphere.

Olohuoneen seesteinen ja rento tunnelma.

Living room

Asunnon alkuperäinen tammiparketti oli hyvässä kunnossa mutta kovin kellastunut, joten se hiottiin ja lakattiin valkosävyisellä lakalla. Seiniin valittiin kauniit harmaat sävyt.

The original oak parquet of the apartment was in good condition but very yellow, so it was sanded and varnished with white varnish. Beautiful gray shades complement the artwork.

Kaunis kierreportaikko maalattiin mattamustaksi ja on nyt tilan katseenvangitsija.

The original spiral staircase was worn, and the wood color was quite yellow. It was painted in matte black and is now the star of the room.

Arabian kauniit valaisimet ja laatoitettu seinä luovat rauhallisen tunnelman. Keittiö on Kvikin mallistosta.

View to the kitchen.

Suunnittelemani metalliset suihkukaapin ovet ja suuret harmaan laatat luovat tilaan industriaalisen ilmeen kylpyhuone/kodinhoitohuoneeseen.

The custom-designed metal shower doors and oversize gray tile, create an industrial vibe to this bathroom/laundry room.

Pojan huone. Leijona pehmoeläin oli inspiraatio tämän tilan väritykseen. Asiakkaani oli suunnittelu vaiheessa vähän epävarma tästä farkun sinisestä seinästä, mutta on todella tyytyväinen lopputulokseen.

Son’s room. The lion from his childhood inspired the colors for this room.

Rakastuin tähän Pierre Frey Gong tapettiin – kullan ja hopean sävyt, boheemi kuosi –täydellinen tähän tilaan. Laatikosto Kvikin mallistosta.

I fell in love with this Pierre Frey’s Gong wallpaper; the combination of gold and silver color and the bohemian print is perfect for this space.

Asuntoon tarvittiin yksi huone lisää, joka toimii tv- ja vierashuoneena. Suunnittelin tilaan lasiovet tuomaan huoneeseen luonnon valoa olohuoneesta.

The client needed an additional room to work as a guest room, and I used the upstairs large landing to create this room. The custom metal and glass doors bring light into the otherwise windowless room.