Suunnittelijat

Design Storgård

Design Storgård pieni ja tehokas täyden palvelun suunnittelutoimisto pitkällä työkokemuksella ja joustavalla asenteella. Meillä on käytössämme laaja verkosto, joten voimme tarjota asiakkaillemme myös isompia kokonaisuuksia. Verkostostamme löytyy mm. copywritereita, valokuvaajia, koodareita ja projektikoordinaattoreita. Kaikki teemme työtä yrittäjähenkisesti. Tavoitteemme on ylittää asiakkaan odotukset. Esteettisyys, toimivuus ja käyttöä kestävä laatu yhdistyvät kaikissa töissämme. Kuuntelemme asiakasta ja osaamme olla avuksi, kun asiakkaan toiveet tai tavoitteet kaipaavat selkeyttämistä.

Palvelumme

Ideasta konseptiksi, ja näyttäväksi sekä toimivaksi lopputulokseksi.

Graafinen suunnittelu

Painotuotteiden (logot, yritysilmeet, julkaisut ja esitteet, kirjat, kutsut). Nettisivujen konseptointi, suunnittelu ja toteutus, muut sähköiset mediat.

Sisustussuunnittelu

Kotien- ja julkisten tilojen sisustussuunnittelu, valaistussuunnittelu, sisustuskonseptointi ja -konsultointi, asuntojen stailaus.

Vaatesuunnittelu

Konsepti-, mallisto-, malli-, peliasu- ym. vaate- ja urheiluvaatesuunnittelua, sekä R&D että materiaalihankintaa.

Suunnittelijat

Eija on graafinen suunnittelija ja sisustussuunnittelija. Hän aloitti uransa Yhdysvalloissa ja muutettuaan takaisin Suomeen ura jatkui AD-tehtävissä mainostoimistossa Helsingissä. Yrittäjäksi siirryttyä Eija kouluttautui toiseen unelma-ammattiinsa – sisustussuunnittelijaksi. Työaika jakautuu hyvin näiden molempien alojen välillä ja vaihtelevat työtehtävät ruokkivat luovuutta.

Peter on palkittu vaatesuunnittelija, joka on erikoistunut urheilu- ja moottoripyöräasuihin. Keskittyminen urheiluvaatesuunnitteluun alkoi jo opiskeluaikoina Taideteollisessa korkeakoulussa (nyk. Aalto Yliopisto). Hän on toiminut sekä in house -suunnittelijana että suunnittelukonsulttina merkittävissä urheiluvaatteita valmistavassa yrityksessä.

Peterin Rukka Motersportille suunnittelema Energater moottoripyöräasu palkittiin vuonna 2016 Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design Good Design -palkinnolla.

Testimoniaalit

Olimme luomassa uutta asumistuotetta, johon Eija tuli mukaan auttamaan konseptin kehityksessä. Tarvitsimme projektiimme henkilön, joka osaa niin graafisen- kuin sisustussuunnittelunkin. Eija oli juuri oikea henkilö tähän tehtävään! Hän ymmärtää asiakasta, on ratkaisukeskeinen, tehokas ja hän osaa visualisoida tuotteemme oikealla tavalla.

Monipuolinen mainonnan ammattilainen

Ehdottomasti mainonnan ammattilainen, joka ymmärtää asiakasta. On monipuolinen osaaja; hyvä suunnittelujälki, mutta myös teknisesti taitava tekemään asiat loppuun asti. Nopea ja tarkka työssään. Eija on luotettava ja hänen kanssa on helppo tehdä yhteistyötä.